Waarom deelnemen:

  • vrijblijvend en gemakkelijk
  • ontvang een persoonlijk voorstel
  • eerder gerealiseerde gemiddelde besparing € 270
  • 1.400 bedrijven stapten reeds over via voorgaande groepsaankopen
  • de overstap wordt volledig verzorgd

Wie kan er deelnemen aan de groepsaankoop groene stroom en gas?
Deze groepsaankoop wordt georganiseerd voor KMO’s en verenigingen met jaargelezen aansluitingen en een leveringsadres in Vlaanderen. Het jaarlijkse energieverbruik mag voor elektriciteit maximaal 50.000 kWh en voor gas maximaal 100.000 kWh bedragen.

Hoe kun je deelnemen aan de groepsaankoop voor professionele contracten?
Het gehele proces van inschrijving, veiling, persoonlijk voorstel én een overstap naar een voordelig en groen zakelijk energiecontract wordt voor je verzorgd.

Schrijf je vóór 25 oktober 2017 vrijblijvend en gemakkelijk in. Op 25 oktober 2017 wordt er een veiling gehouden en kunnen energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een jaarcontract voor groene stroom en/of gas.

Na je inschrijving ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van het opgegeven energieverbruik en zie je direct hoeveel je KMO of vereniging kan besparen op de energiekosten. Is de besparing voor jou interessant, dan kan je het persoonlijk voorstel aanvaarden tot en met 4 december 2017. Je kunt kiezen voor een jaarcontract elektriciteit en gas, een contract voor enkel gas of enkel elektriciteit. Ook als je reeds een professioneel contract hebt bij de winnende energieleverancier, dien je het aanbod te aanvaarden zodat jouw leverancier de voordelige groepsaankoopprijzen kan toekennen. Zodra je het aanbod hebt aanvaard, zorgen wij voor een gemakkelijke, veilige en kosteloze overstap.

Samen op weg naar een voordelig energiecontract voor bedrijven. Schrijf je direct in!